Menu Premium
Loading...

Gevechten met mens en machine in deze Titanfall 2 Single Player Gameplay

Ridho Hidayat 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar waar de singleplayer in de eerste Titanfall schitterde door afwezigheid, zal deze modus in Titanfall 2 wél in volle glorie aanwezig zijn. Deze verhalende campaign werd tijdens de E3 al uit de doeken gedaan, maar vandaag krijgen we nog wat nieuwe actievolle beelden te zien. Check dus snel de trailer, want er zijn gevechten te zien met mens en machine in deze Titanfall 2 Single Player Gamplay!

Je speelt de campaign als Jack Cooper, een Grunt-soldaat die de ambitie heeft om een Pilot te worden met zijn eigen Titan. Als een geluk bij een ongeluk krijgt je de beschikking over Titan BT-7274, die je moet voorzien van een nieuwe krachtbron. Nadat je deze geïnstalleerd hebt en een verbinding met de machine maakt, kun je ook daadwerkelijk een communiceren met de Titan.

Met Titanfall 2 wilden de ontwikkelaars van Respawn Entertainment de combinatie van de Pilot- en Titan-gameplay van het originele deel overbrengen naar een singleplayer-modus. Dit heeft geresulteerd in actievolle missies, waarbij je gebruik kunt maken van allerlei verschillende mogelijkheden die je als Pilot en Titan tot je beschikking hebt. Je kunt dus ook zelf kiezen of je de situaties al sluipend benadert en eerst de omgeving verkent, of dat je al rennend en schietend de vijand bestormt.

Overigens is dit niet het enige wat je van de campaign kunt verwachten. De singleplayer zal ook meerdere rustige stukken bevatten, waarbij het meer een puzzle-platform game wordt. Samen met je metgezel, de Titan BT-7274, zul je op ontdekking gaan op de vijandige alien-planeet. Al met al kun je voldoende variatie verwachten in de singleplayer-modus.

Titanfall 2 komt op 28 oktober uit op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Kijk jij uit naar de singleplayer van deze game? Of speel jij deze shooter puur en alleen voor de multiplayer? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch