Menu Premium

Gerucht: Internet Explorer komt naar de Xbox 360 met Kinect

Gamekings Redactie 12/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaat op dit moment het gerucht dat Microsoft bezig is met een nieuwe feature voor de Xbox 360, namelijk Internet Explorer met Kinect besturing.

Op dit moment heeft de Xbox gebruiker de mogelijkheid om met zijn stem een Bing zoekopdracht uit te voeren. De resultaten hiervan zijn gelimiteerd tot de beschikbare media, maar websites en dergelijke zul je niet te zien krijgen. De geruchten gaan dan ook dat hier verandering in gaat komen, omdat Microsoft een volledige versie van Internet Explorer aan het testen is voor de console.

Het bedrijf van Bill Gates heeft ervoor gekozen om de alom bekende browser uit te breiden met de mogelijkheid om het te besturen met je stem en Kinect gestures. Dat laatste is overigens geen verplichting volgens de bronnen. De precieze werking is dus nog niet helemaal duidelijk, maar het zou dus zomaar kunnen inhouden dat je met een simpele zoekopdracht, zoals in de bestaande Bing optie, ook volledige websites moet kunnen gaan bezoeken.

Zoals met veel geruchten, is er nog helemaal niets bekend over een mogelijke lanceringsdatum. Nu hebben we zo’n flauw vermoeden dat, wanneer dit gerucht enige waarheid bevat, Microsoft dit bekend zal maken op de E3 over een paar weken. Nog even wachten dus.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch