Menu Premium

Genicap gaat op de koffie bij Hello Games door de superformule van No Man’s Sky

Suzanne de Jong 25/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu No Man’s Sky eindelijk goud is en de productie dus is gestart, leek er niets meer fout te kunnen gaan. Niets is helaas minder waar: voor de mensen die al heel lang uitkijken naar de game, leek het er even op dat het wel eens heel spannend ging worden of ze de game op de releasedatum eindelijk in de PlayStation 4 of PC konden gaan schuiven. Gelukkig lijkt er nu verduidelijking te komen, want Genicap gaat op de koffie bij Hello Games door de superformule van No Man’s Sky.

De superformule die spraakmakend geworden is, blijkt namelijk heel erg te lijken op een formule die het Nederlandse bedrijf Genicap ook gebruikt. Godzijdank dat Hello Games en Genicap dit als degelijke, volwassen mensen weten op te lossen, door met elkaar om de tafel te zitten en eens goed te bekijken wat de werkelijke ‘schade’ is. Zelf bracht Hello Games ook al een tweet naar buiten waaruit bleek dat we ons niet al te veel zorgen hoeven te maken, omdat het blijkbaar dus niet over exact dezelfde formule zou gaan.

Wel gaan de twee partijen dus om de tafel zitten om mogelijke misverstanden op te helderen en wellicht dat de twee bedrijven elkaar kunnen helpen met de ‘superformules’ die ze weten te programmeren. Kan je het je al voorstellen, een nog betere formule voor No Man’s Sky, die ons nóg meer planeten weet te bieden? No Man’s Sky moet, als het gesprek bij de koffie tussen Hello Games en Genicap goed verloopt, op 10 augustus uitkomen.

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch