Menu Premium

Gelekte Switch-accessoires hinten naar Zelda: Breath of the Wild release in maart

Karim Shehata 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Legend of Zelda: Breath of the Wild houdt de gemoederen flink bezig, meer dan die van de complete Nintendo Switch lijkt het wel. Nu is dat opnieuw het geval, gezien er wat accessoires zijn gelekt. Deze hinten naar een The Legend of Zelda: Breath of the Wild release in maart.

Zelda: Breath of the Wild release in maart

De Zelda-skin voor de Switch, die in maart 2017 uit moet komen.

Hiernaast op de afbeelding zie je een Zelda: Breath of the Wild console-skin, die in maart 2017 uit moet komen. Het kan om een placeholder gaan, maar als deze skin echt in maart verschijnt, is het natuurlijk onlogisch om deze skin uit te brengen terwijl de game nog een poosje op zich laat wachten. Laatst gingen er al geruchten dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild ‘gewoon’ bij de launch van de Switch zou verschijnen, maar misschien niet in Europa.

Verder zitten er nog een aantal andere accessoires bij, die je kunt verwachten bij een console-handheld hybride als de Nintendo Switch. Denk aan een JoyCon-controller oplader, een standaard voor je Switch om je minder nekpijn te bezorgen en een hoesje om de console in mee te nemen.

De LAN-adapter voor de Nintendo Switch

De LAN-adapter voor de Nintendo Switch

Ook zijn er nog een aantal andere opvallende accessoires gelekt. Zo is er een LAN-adapter te zien, wat er naar hint dat het dock van de Switch, net als de Wii U, geen ingebouwde optie heeft om een internetkabel aan te sluiten. Ook zien we een complete arcade stick op de afbeeldingen, die wellicht hint naar een aankondiging van een grote fighting game voor de Switch.

Genoeg speculatie dus weer na een nieuw lek rondom de Nintendo Switch. Aanstaande vrijdag om 05:00 ‘s morgens gaan we het tijdens de officiële Nintendo Switch-presentatie allemaal meemaken. Heb jij er al een beetje zin in? Laat het weten in de comments!

Een kekke arcadestick voor de Switch!

De arcadestick voor de Switch

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch