Menu Premium
Loading...

Gelekte E3 PlayStation 4 Reveal

Gamekings Redactie 13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft veel verteld tijdens de persconferentie over de PlayStation 4, maar de console zelf, die bleef geheimzinnig achter. Na een uitlegvideo over de nieuwe DualShock 4 controller lijkt het er nu op dat de console zelf te zien is. We weten nog niet zeker of het echt is, maar het ziet er bijzonder vet uit. De vraag “Do you wanna play?” komt vaak langs in de trailer. Niet de slogan “Greatness Awaits” die de laatste dagen door de geruchtenmolen ging. De vraag is dan: Als je de PlayStation 4 zo ziet, “do you want to play?”

Onze handen beginnen in ieder geval al te jeuken bij deze video. Denk jij dat het echt is of denk je dat het een bijzonder goed gemaakte fan video is? Is het een strategische zet zo vlak voor de onthulling van de nieuwe Xbox of een ongelukje? Hoe dan ook, check sowieso eerst de gelekte E3 PlayStation 4 reveal om te bepalen of hij echt is of niet.

UPDATE: Sony heeft bevestigd aan Kotaku dat de video niet echt is. We moeten dus nog even wachten op de eerste officiële beelden van Sony’s nieuwe console. De E3 2013 dan maar? Gelekte E3 PlayStation 4 Reveal

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch