Menu Premium

Geheim project Rare hoogtepunt in carriére Phil Harrison

Franky Mangal 20/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Phil Harrison is inmiddels al vertrokken bij Microsoft, waar hij de leiding had over de Britse ontwikkelteams van het bedrijf. Rare is één van deze studio’s, en die zijn momenteel hard aan het werk aan een tot op heden nog geheim project. Een project dat Phil Harrison in gesprek met GamesIndustry één van de hoogtepunten uit zijn carrière noemt.

“In mijn laatste drie jaren bij Microsoft heb ik het meeste genoten van de samenwerking met Rare en Lionhead. De mogelijkheid om met zulke topontwikkelaars te kunnen werken is een enorme uitdaging. Ik heb dan ook veel respect voor en ben erg enthousiast over de volgende projecten van Rare en Lionhead,” verteld hij. “Waar Rare op dit moment aan werkt is nog steeds geheim,” gaat hij verder, “maar het is een erg tof project waar ikzelf ook een klein aandeel in heb gehad, en alleen daarom al een hoogtepunt in mijn carrière is.”

De E3 dient zich gelukkig over een korte tijd aan en hopelijk onthult Rare dan met welke game ze bezig zijn. Waar denk jij dat Rare op dit moment aan werkt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamesindustry

Geheim project Rare hoogtepunt in carriére Phil Harrison

Geheim project Rare hoogtepunt in carriére Phil Harrison

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch