Menu Premium

Geen Journey Collectors Edition voor de EU

Gamekings Redactie 26/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Collectors Edition van de PlayStation 3 adventure game Journey gaat aan ons voorbij. Op de twitter van Thatgamecompany heeft de ontwikkelaar het slechte nieuws laten weten.

Ze hadden graag de kans gezien om de speciale editie beschikbaar te maken voor Europeanen, jammer genoeg is er volgens de ontwikkelaar niks dat ze aan de situatie kunnen doen. Er is nog wel de leuke suggestie gedaan om @PlayStationEU op twitter lastig te vallen over het probleem. Dat gaat leuk worden.

Amerikanen krijgen wel de kans te genieten van alle extra’s in het pakket. Op 28 augustus staat de release daar op de planning. Bij de Collectors Edition zit onder andere een Blu-ray gevuld met een half uur durende documentaire over de game en commentaren van de makers. Dat niet alleen, de CE bevat naast de Thatgamecompany Sony titels Flow, Flower en Journey drie minigames getiteld Duke War!!, Gravediggers en Nostril Shot. Concept art, soundtracks en PS3 themes, wallpapers en avatars zijn ook van de partij. Je moet alleen wel heel erg je best gaan doen wil je hier aan komen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch