Menu Premium

Geen DLC meer voor The Elder Scrolls V: Skyrim

Gamekings Redactie 15/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers hebben sinds eind 2011 al door de besneeuwde bergtoppen van de meest noordelijk provincie van Tamriel kunnen lopen, rennen, springen en sneaken als hun ultieme zelfgemaakte fantasy karakter. Dit hoeft natuurlijk niet te eindigen, maar we weten sinds kort dat er geen DLC meer voor The Elder Scrolls V: Skyrim komt en dat legt wel een domper op de feestvreugde van vele fans.

Met de DLC content tot nu toe zijn we al samen met een leuk vampierenmeisje naar een verborgen Oblivion dimensie gegaan in Dawnguard, hebben we onze eigen huizen in elkaar kunnen zetten met Hearthfire (het was geen Sims, maar toch) en hebben we het grote eiland Solstheim kunnen verkennen met Dragonborn. Het is dan ook enorm jammer dat, juist nu ze de perfecte snaar hebben geraakt met Dragonborn (voor mij in ieder geval wel), ze de productie van DLC stopzetten.

In een officiële statement van Bethesda staat het volgende: “Het laatste anderhalve jaar hebben we aan nieuwe content voor Skyrim gewerkt; van patches, de Creation Kit (het programma waarmee je op de PC mods kunt maken), Steam Workshop compatibiliteit, Kinect support tot DLC. Een gedeelte van ons team was al een tijdje bezig met ons volgende grote project, maar dat project is nu in een fase waar het de volledige aandacht van ons team nodig heeft om ons grootste en beste werk ooit te worden. Zelfs nu we verder gaan, zullen we nog kleine fixes maken voor Skyrim waar deze nodig zullen zijn. We hebben zo veel van onszelf in Skyrim gestopt, dat we er nooit echt vaarwel tegen zouden kunnen zeggen.”

Als je het mij vraagt, is het enorm jammer dat ze geen nieuwe content maken voor deze briljante game, waar ik al talloze uren aan heb besteed (en waaraan ik dat zo weer zou doen). Maar dit houdt mij niet tegen ook wel benieuwd te zijn naar het nieuwe project van Bethesda. Zal het Fallout 4 zijn? Wat denk jij?

Geen DLC meer voor The Elder Scrolls V: Skyrim

Geen DLC meer voor The Elder Scrolls V: Skyrim

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch