Menu Premium

Gears of War: Ultimate Edition bevat alle Gears-games

Mark Hoogland 03/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een belangrijke aankondiging van Microsoft op de E3 betrof de backward compatibility van de Xbox One met Xbox 360-games. Gears of War: Ultimate Edition is één van de eerste grote titels die gebruikmaakt van deze terugkoppeling. De game komt namelijk met alle vier de originele games als bonusmateriaal.

Gears of War: Ultimate Edition, de van de grond toe herbouwde remaster van het oorspronkelijke eerste deel, verschijnt op 25 augustus. Microsoft en developer The Coalition melden vandaag dat kopers van de titel dus de mogelijkheid krijgen om ook de voorgaande delen op hun Xbox One te spelen. Wie vóór 31 december Gears of War: Ultimate Edition aanschaft, kan dus eveneens aan de slag met Gears of War 1 t/m 3 en Gears of War: Judgment. De games zullen gewoon gebruik kunnen maken van de standaard Xbox One-features als Game DVR, screen capture en Snap, zo laat Microsoft weten. Overigens kunnen leden van het Xbox One Preview-programma vandaag al aan de gang met de originele Gears of War.

Is de toevoeging van de oude games voor jou een extra reden om Gears of War: Ultimate Edition in huis te halen? Of heb je de voorgangers al dermate kapot gespeeld dat je snakt naar nieuw Gears-geweld? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Microsoft

Gears of War: Ultimate Edition bevat alle Gears-games

Gears of War: Ultimate Edition bevat alle Gears-games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch