Menu Premium

Gearbox onthult nieuw personage voor Borderlands: The Pre-Sequel

Karen Koch 25/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam de derde game in de Borderlands-serie uit. Borderlands: The Pre-Sequel was, zoals de eerste twee delen, enorm populair en het is dan ook geen grote verrassing dat Gearbox ook voor deze game nog altijd extra content maakt. Er zijn namelijk nog genoeg verhalen te vertellen in het universum van Borderlands. Niet alleen onthult Gearbox een nieuw personage voor Borderlands: The Pre-Sequel, ze teasten ook nog eens nieuwe story DLC.

Komende dinsdag komt eerst de Lady Hammerlock: The Baroness DLC uit. Zoals de naam doet vermoeden, zal Lady Hammerlock het nieuwe speelbare personage worden. Ze zal compleet nieuwe gameplay en een nieuwe skilltree met zich meebrengen waarin je gebruik gaat maken van haar speciale ijskrachten. Je tegenstanders in ijsklontjes veranderen, is namelijk wel écht grappig.

Behalve een nieuw personage hadden de mensen van Gearbox bij hun panel op PAX South nog wat extra nieuws: er zal binnenkort een patch uitkomen waardoor alle bosses uit de game farmable zullen worden. Of je de gevechten opnieuw en opnieuw wilt beleven, of je nou gewoon per se die ene lootdrop wilt, het gaat mogelijk worden. Ook kwamen ze met een verrassing betreffende iedereens favoriete robot: Claptrap. De verhalen van Borderlands zijn namelijk nog lang niet allemaal verteld, en wie heeft er meer te vertellen dan Claptrap? Jawel, de robot op één wiel krijgt speciale story DLC. Dit verhaal zal draaien om Claptrap’s brein en hoe hij de wereld ziet.

Borderlands: The Pre-Sequel is nu te krijgen op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De Lady Hammerlock DLC is vanaf dinsdag beschikbaar. Voor de farmable bosses-patch en de Claptrap DLC is nog geen datum genoemd, al zijn ze bij 2K Australia wel hard aan het werk om dit te ontwikkelen. Speel je liever op de PlayStation 4 of Xbox One? Dan komt Borderlands: The Handsome Collection in maart uit voor deze systemen.

Gearbox onthult nieuw personage voor Borderlands: The Pre-Sequel

Gearbox onthult nieuw personage voor Borderlands: The Pre-Sequel

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch