Menu Premium
Loading...

Gameplay in deze Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Stealth Takedown Mission trailer

Yannick van Doorn 03/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 werden we getrakteerd op een gameplay trailer van Ghost Recon Wildlands. Een aantal developers van de game speelden een missie waarin ze een drugsbaas moesten gijzelen om meer informatie te vergaren over zijn bazen en het drugskartel waar hij deel van uitmaakt. Ze kozen hier voor een directe aanpak in vol daglicht. We zien nu een andere vorm van gameplay in deze Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Stealth Takedown Mission trailer.

Terwijl in de vorige trailer de vier developers zelf commentaar gaven tijdens het gamen, wat vooral erg slecht acteerwerk leek, kiest Ubisoft nu voor een andere aanpak. De voice-over van deze trailer is namelijk niemand minder dan Dominic Butler, de lead designer van Ghost Recon Wildlands. Terwijl de vier Ghosts dezelfde missie doen en het kamp nu ‘s nachts aanvallen omarmen zij de voordelen van de nacht om uit het zicht van de vijand te blijven. De trailer laat zien dat er meerdere mogelijkheden zijn om de missies aan te pakken en ook krijgen we een kijk in de keuken qua gadgets die we kunnen gebruiken. We zien onder andere een drone gebruikt worden die met infrarood snel vijanden kan taggen. Tijdens zijn verhaal verteld Butler ons ook dat er meer dan 60 voertuigen en meer dan 50 wapens in de game te gebruiken zijn waar ook een hoop upgrades voor beschikbaar zijn. Voor de afwisseling klinkt dat als een prima plan.

Ghost Recon Wildlands verschijnt op 7 maart volgend jaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De game lijkt ons eindeloze mogelijkheden te geven om solo, maar ook in co-op, te spelen. Deze trailers tonen in ieder geval aan dat je op verschillende manieren dezelfde doelen kunt bereiken. Welke stijl zou jij kiezen om deze missie te voltooiien?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch