Menu Premium

[UPDATE] Gamekings.tv zoekt schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Karim Shehata 24/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: We zijn overspoeld met aanmeldingen! Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt, waardoor aanmelden op dit moment niet langer nodig is. Iedereen die zich heeft aangemeld, krijgt in de komende dagen netjes een mailtje. We bedanken iedereen die heeft meegedaan voor de interesse!

Ambieer jij een toekomst in de game-industrie? Kun jij een aardige letter op papier zetten en zijn games je lust en je leven? Of wil je gewoon jouw steentje bijdragen aan deze website? Dan zijn wij op zoek naar jou, want er wordt nieuw, vrijwillig schrijftalent gezocht voor de nieuwsrubriek op Gamekings.tv!

Er is altijd genoeg gaande in de game-industrie om over te schrijven en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe talenten om het nieuwstream van Gamekings.tv te komen versterken. Vanuit huis houd je dan alle nieuwe ontwikkelingen in de game-industrie in de gaten en vertaal je de primeurs en geruchten naar jouw eigen nieuwsbericht. Uiteraard allemaal onder begeleiding van de nieuwsredactie. We zijn voornamelijk op zoek naar schrijvers die overdag aan de slag kunnen. Er komen hele mooie tijden aan wat games betreft, met natuurlijk de Gamescom 2015 en onwijs veel titels in 2015 en 2016 in het vooruitzicht, en jij kunt er met je neus bovenop zitten!

Ben je al enthousiast en denk jij een goede aanwinst te zijn voor het Gamekings.tv nieuwsteam? Stuur dan even een zelfgeschreven nieuwsbericht in de stijl van Gamekings.tv en je persoonlijke gegevens op naar karim@blammo.tv onder vermelding van ‘Schrijver nieuwsrubriek Gamekings.tv’. Wie weet ben jij straks de nieuwe aanwinst voor Gamekings.tv!

Gamekings.tv zoekt schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Gamekings.tv zoekt schrijftalent voor de nieuwsrubriek!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch