Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een speciale livestream en de Battlefield 1 launch party

Gamekings Redactie 20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag een speciale dag voor gamers! Nintendo laat vandaag eindelijk wat zien van de Nintendo NX en Rockstar laat de eerste trailer zien van Red Dead Redemption 2! Maar er is nog veel meer gaande op deze mooie donderdag. Jelle en Shelly vatten daarom even alle toffe nieuwtjes samen in deze Gamekings Extra, waarin je zelfs kaartjes kunt winnen voor de Battlefield 1 launch party!

Nieuws, nieuws, nieuws, en nog meer nieuws! Rockstar heeft natuurlijk een paar dagen geleden al de kleur van hun logo veranderd en een plaatje van Red Dead Redemption 2 getoond via social media, en daar werden we op de redactie warm van! Daarnaast heeft Nintendo gisteren ook nog eens aangekondigd dat er een trailer komt van de Nintendo NX, waardoor we er eindelijk achter gaan komen wat deze console/handheld precies gaat worden!

Daarnaast mogen we ook nog eens 3×2 kaarten weggeven voor de VIP lounge voor de Battlefield 1 launch party vanavond! Wat moet je daarvoor doen? Stuur even een mailtje naar redactie@gamekings.nl en laat weten wat Jelle zijn favoriete wapen in Battlefield 4 is.

Zitten onze cowboy en cowgirl al klaar voor deze Rockstar aankondiging? En wat zijn de verwachtingen voor de Nintendo NX trailer? Je ziet het in deze Gamekings Extra!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch