Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Win een Skyrim special edition guide en steelcase

Gamekings Redactie 25/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fus Ro Dah! Vandaag geven we iets super vets weg in deze Gamekings Extra. Shelly en David hebben een nieuwe prijsvraag voor jullie, die je alleen vandaag kunt uitvoeren, dus check snel deze Gamekings Extra: Win een Skyrim special edition guide en steelcase!

Het is vijf jaar geleden sinds de release van The Elder Scrolls V: Skyrim en Bethesda komt daarom vrijdag met een remaster van deze Elder Scrolls must-have. Om dit te vieren gaan wij de collectors edition guide en steelcase weggeven, maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen.

Shelly heeft een creatieve prijsvraag verzonnen voor de liefhebbers van deze collectors edition guide. Wat moet je namelijk doen? Download snapchat (als je de app nog niet op je telefoon hebt staan), zet de Skyrim filter aan en film/fotografeer jezelf. Maak er iets leuks van en stuur het dan op naar redactie@gamekings.nl of zet het eindresultaat hieronder in de comments.

Ben je inspiratieloos, check dan deze Extra om te zien hoe David het zou doen. Let wel op, deze filter is alleen vandaag op Snapchat beschikbaar, dus fix die shit voordat het te laat is! Oh en vergeet niet aankomend weekend vrij te nemen, want je hebt al je uurtjes nodig om deze game te verslinden!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch