Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wij zijn klaar voor Bar Weinig 5.0!

Gamekings Redactie 23/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na drie nuchtere maanden is het vandaag zover. Vanmiddag om 16:00 uur is Bar Weinig The Sacred Edition een feit. Dit keer doen we dit geheel in kerst stijl en geven wij prijzen weg met een waarde van 3000 euro! Check snel deze Gamekings Extra: Wij zijn klaar voor Bar Weinig 5.0! Om te weten wat Bar Weinig baas Jelle allemaal van plan is!

Een Bar Weinig livestream zo vlak voor de kerst kunnen we natuurlijk niet doen zonder cadeaus. JJ heeft zijn uiterste best gedaan en heeft voor jullie een shitload een codes en games kunnen regelen. Tijdens de livestream zullen deze prijzen één voor één bekend worden gemaakt en zal hier een prijsvraag aan verbonden worden. Weet je het antwoord en wil je nog een extra cadeau met kerst? Open dan als een gek je mail en stuur je antwoord naar prijsvraag@gamekings.tv en wie weet ga jij het nieuwe jaar in met een nieuwe vette game!

Vorig jaar was David de man die het Bar Weinig geweld maar net had overleefd. Mocht je die beelden nog niet hebben gezien dan kan dat via deze link. Wie denk jij dat er vanmiddag te diep in het glaasje gaat kijken? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch