Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Welke games zouden wij verfilmd willen zien worden

Gamekings Redactie 29/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zoals gewoonlijk heerlijk druk op de maandag en daarom was het nog een hele uitdaging om twee presentatoren voor een Gamekings Extra camera te krijgen. Aan het eind van deze chaotische maandag hebben Shelly en JJ toch nog even de tijd genomen om voor de camera te verschijnen. Check het in deze Gamekings Extra: Welke games zouden wij verfilmd willen zien worden.

We zien het steeds vaker, grote game franchises die worden verfilmd, maar zitten mensen hier ook daadwerkelijk op te wachten en hoeveel gaan er nog komen? Shelly en JJ zijn het in ieder geval met elkaar eens. Games en films zijn twee hele aparte dingen en die moeten ze lekker van elkaar gescheiden houden, maar als er dan toch verder over nagedacht word hebben ze wel een aantal titels waarvan ze een verfilming zouden willen zien.

Wat vinden Shelly en JJ van de verfilmde games die al uitgebracht zijn en wat zijn de guilty pleasures van de twee? Ook David laat nog  even van zich horen met de games die volgens hem echt naar het grote doek gebracht moeten worden. Check dus snel deze Gamekings Extra: Welke games verfilmd kunnen worden en laat ook even in de comments weten welke game jij graag verfilmd wil zien worden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch