Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Welke games spelen de stagiairs?

Gamekings Redactie 01/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook bij ons op de redactie is het wel eens hectisch. Alle Gamekings presentatoren zijn de deur uit of druk bezig voor de televisie afleveringen, maar de website moet natuurlijk ook van content voorzien worden. Daarom dachten wij dat het een goed moment was om ‘life op de redactie’ vanuit een andere hoek te laten zien. Je ziet het in deze Gamekings Extra: Welke games spelen de stagiairs?

Je zou bijna kunnen stellen dat als je stage loopt bij Gamekings, je natuurlijk ook wel een beetje een gamer bent in je vrije tijd. Wie zijn de mensen achter de schermen, wat is hun rol bij Blammo en welke games spelen zij in hun vrije tijd? Dat zijn de vragen die beantwoord worden in deze Gamekings Extra. Je zult zien dat er veel diversiteit heerst wat betreft genres en type games. Daarnaast kijken wij natuurlijk ook enorm uit naar de games van 2017. Zoals velen kunnen ook wij niet wachten op South Park: The Fractured But Whole, Horizon Zero Dawn of The Legend of Zelda: Breath of the Wild, om er maar een paar te noemen.

Op basis van de games die genoemd worden, hebben jullie nog gametips voor de stagiaires? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch