Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: We hebben WoW Legion binnen

Gamekings Redactie 26/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly en Karim zaten nog in de opnamestudio toen onze postbode een super mooi pakketje op de redactie heeft achter gelaten. Iemand kon zich niet in bedwang houden en besloot alvast een kijkje te nemen. En ja hoor, World of Warcraft Legion is binnen! Wat voor kartonnen bouwpakket bij deze nieuwe uitbreiding van Blizzard zit, zie je in deze Gamekings Extra: We hebben WoW Legion Binnen.

Naast dat je ziet welke edities we van World of Warcraft: Legion binnen hebben gekregen, gaan we natuurlijk ook een prijsvraag doen, zodat jij misschien wel één van deze nieuwe uitbreidingen van World of Warcraft gaat winnen!

Maar we hebben natuurlijk niet alleen het mooie doosje met games binnen gekregen, ook zat bij de post een enorm kartonnen bouwpakket. Shelly ziet gelijk haar kans om onze relatief nieuwe Gameking Karim, gelijk aan het werk te zetten. Zal Karim vaker dan tien keer schelden terwijl hij het meest simpele stukje promotie materiaal van Blizzard in elkaar probeert te zetten, of is hij een echte origami master en flikt hij die shit gewoon even?

Je ziet het allemaal in deze Gamekings Extra: We hebben WoW Legion Binnen.
Laat ons ook in de comments weten of jij nog steeds World of Warcraft speelt en of je niet kan wachten om met deze nieuwe uitbreiding aan de slag te gaan!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch