Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat weten de stagiairs eigenlijk van games?

Gamekings Redactie 30/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, in deze extra staan een aantal stagiairs centraal! Zij vliegen elkaar geregeld in de haren als het gaat over games. Dus hoog tijd om eens te kijken wie er nou echt het meeste weet van games, consoles en developers. Wil jij weten wie er gaat winnen? Bekijk dan snel deze Gamekings Extra: Wat weten de stagiairs eigenlijk van games?

De quiz wordt gespeeld via Kahoot. Op dit platform kun je zelf quizzen maken en delen zodat iedereen met een smartphone of computer mee kan doen. De gekozen quiz bestaat uit makkelijke en moeilijke vragen. Het goede antwoord geeft je punten, maar hoe sneller je het juiste antwoord kiest hoe meer punten je kunt verdienen. Diegene met de meeste punten wint uiteraard de quiz.

Tijdens de quiz wordt al gauw door de boys opgemerkt dat de quiz best wel simpel is. Ze geven bij de eerste paar vragen hetzelfde goede antwoord, dus één fout zou dodelijk kunnen zijn. De tactiek is dat ze snel het antwoord zullen moeten kiezen om meer punten te scoren dan de tegenstander. Deze epische battle krijgt al snel een verliezer, die door de snelheid verkeerd heeft gekozen. Nog twee mannen zijn in de race voor de overwinning, maar dan komt de eindvraag over Battlefield…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch