Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Slecht nieuws voor Pokémon GO-fans!

Gamekings Redactie 27/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is bekend geworden dat de Pokémon GO Plus-armband niet eind deze maand zal gaan verschijnen, maar pas in september. Een domper voor de fanatieke en nog steeds actieve Pokémon GO-spelers onder ons. Ook Shelly is niet heel erg blij met deze ‘late’ aankondiging vanuit Nintendo en vertelt hier alles over in deze Gamekings Extra: Slecht nieuws voor Pokémon GO fans!

Drie dagen vóór het einde van de maand besluit Nintendo doodleuk om de launch van de Pokémon GO Plus-armband met nog 1 volle maand te verschuiven. Hier op de redactie wordt er minder schokkend op dit nieuws gereageerd, omdat de meesten de game niet meer heel intensief spelen. Dit geldt ook voor stagiair Mo, die is overgestapt op de ‘oude’ Pokémon games op zijn 3DS.

Verder bespreken Shelly en Mo de gang van zaken rondom de Nintendo NX, die vermoedelijk zal worden voorzien van ‘detachable controllers’. Wat wij ons hierbij moeten inbeelden is echter nog volledig onduidelijk. Aangezien de onderwerpen zich in rap tempo opvolgen bij deze twee, laten zij ook hun licht schijnen op de Mini-NES die eind dit jaar in de winkels zal liggen.

Een bomvolle Extra vandaag voor jullie om je tijd te verdoen deze middag. Hang dus lekker achterover en geniet van deze Gamekings Extra: Slecht nieuws voor Pokémon GO fans!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch