Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Peper van Editie NL komt livestreamen

Gamekings Redactie 31/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gebeuren vaak op de Gamekings-redactie een hoop dingen en vaak staat de camera dan jammer genoeg niet aan, maar gelukkig vandaag wel. Editie NL wil namelijk meer weten over “streamen” en daar weten wij natuurlijk een hoop vanaf. Zoals je waarschijnlijk weet, zitten wij elke vrijdagmiddag gezellig klaar om te livestreamen op Twitch. Dus als doorgewinterde streamveteranen staan wij hen natuurlijk graag te woord en sluiten wij even alles aan om ze te laten zien hoe het allemaal werkt. Als jij nou niet in staat was om de stream vandaag te kijken, dan heb je geluk! Kijk hier een korte samenvatting van wat er gebeurd is op de redactie in deze ‘Gamekings Extra: Peper van Editie NL komt livestreamen’.

Onze eigen Boris wordt eerst nog even geïnterviewd voor de camera, maar ditmaal niet voor Gamekings. Ze kwamen er bij Editie NL achter dat Twitch flink aan het opkomen is en zij komen dan ook langs om alle ins en outs te horen. Streamen is razend populair en dat weten wij hier bij Gamekings natuurlijk al langer, maar nu veel andere media hebben nog niet tot nauwelijks iets met Twitch en dergelijke diensten te maken gehad. Vandaag verscheen er een artikel met Marcella over het principe van livestreamen en Editie NL wordt nieuwsgierig. Peper Hofstede van Editie NL neemt dan ook plaats naast Dennis op onze bekende livestreambank om zelf te ervaren hoe het is. Wees niet bang, we zijn er morgen ook gewoon, ondanks dat Peper spontaan met ons meedeed op de donderdagmiddag.

Het interview dat Boris gaf aan Editie NL is later te zien op televisie, maar Peper weet nog niet precies te vertellen wanneer. Hier heb je al een klein voorproefje én hieronder kun je ook de livestream zien met Peper en Dennis, waarin onze eigen Brabander flink wat vragen beantwoordt over livestreamen en Twitch. Twee video’s in één keer, hell yeah!

Gamekings Extra: EditieNL komt livestreamen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch