Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Over Seizoen 16 van Gamekings

Gamekings Redactie 24/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is TV geschiedenis vandaag! Zoals Jelle het zelf zegt gaat er iets heel bijzonders gebeuren. Vanavond om 22:25 uur gaat het gebeuren, dan zijn Jelle, David, Skate en Emiel te zien op Comedy Central tijdens de aller eerste aflevering van Gamekings.

Terwijl Jelle vertelt over de eerste aflevering is onze David zoals altijd druk bezig met de nieuwe afleveringen en zo zie je maar dat hij super goed is in multitasken als hij bezig is met aflevering 3 en even deze Gamekings Extra opneemt.

Velen kennen Emiel nog niet zo heel goed en daarom is hij ook te zien in de eerste aflevering. Mensen die Emiel goed kennen hebben een “Emiel op TV” feestje georganiseerd om te vieren dat hij vanavond op TV komt.

Ondanks dat Jelle en David de eerste aflevering al gezien hebben gaan ze als nog zeker kijken en zijn ze erg benieuwd om hun kop op TV te zien. Shelly daarentegen heeft er niet eens tijd voor omdat ze helemaal niet thuis is. Hoe gaat ze dit oplossen? Dat zie je in deze Gamekings Extra: Over Seizoen 16 van Gamekings.

20150424_Extra_Splash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch