Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over Race the Sun en de livestream

Gamekings Redactie 01/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl iedereen hard aan het werk is, komt er al de hele dag een apart muziekje vanuit David z’n verscholen hoek. Al snel blijkt dat hij een game herontdekt heeft waar hij niet meer mee kan stoppen, namelijk Race the Sun. Hij daagt Shelly uit zijn score te verbeteren in deze Gamekings Extra over Race the Sun en de livestream!

Hoewel Shelly de game nog nooit gespeeld heeft, weten we inmiddels dat ze verrassend uit de hoek kan komen. Ze is wel vaker uitgedaagd om de highscore te verbeteren van een game die ze nog nooit aangeraakt had, dus heel stiekem is David een beetje bang voor de beginner-skills van Shelly. Zal ze zijn highscore kunnen verbeteren, of is het David die zijn eer weet te behouden?

Natuurlijk staat de livestream op punt te beginnen, dus nemen we nog even kort de games die we gaan spelen met je door. Allereerst spelen Boris, Jelle en Shelly Inside, een game van de makers van Limbo, die – niet geheel onverwacht – hetzelfde vette stijltje als Limbo heeft. Daarnaast gaan de heren en dame aan de slag met The Final Station, een nieuwe treinsimulator/zombieknaller van indie-studio Do My Best Games.

Ben je benieuwd naar de Race the Sun-uitdaging van David, of wil je de gefrustreerde kreten van David en Shelly horen wanneer ze af zijn in de game? Check dan Gamekings Extra over Race the Sun en de livestream, reageer in de comments en check van 16:00 tot 18:00 de livestream!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch