Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over nieuwe Pokémon!

Gamekings Redactie 30/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie weten komen de nieuwe Pokémon-game genaamd Pokémon Sun en Pokémon Moon uit in november 2016. Geregeld zien we nieuwe beelden van de game en ook vandaag is het raak! Shelly en David checken de nieuwe trailer van Pokémon Sun en Pokémon Moon in deze Gamekings Extra over nieuwe Pokémon!

Waar we eerst kennis konden maken met starters Rowlet, Litten en Popplio, is er vandaag een trailer online verschenen met 7 nieuwe Pokémon. De trailer is in het Japans online gelekt. Wel heeft Nintendo gezegd dat de beelden legit zijn! Nintendo zal naar alle waarschijnlijkheid de trailer morgen officieel online plaatsen.

In de trailer zien we de nieuwe Pokémon Tapu Koko (Electric/Fairy), Charjabug (Bug/Electric), Vikavolt (Charjabug´s evolution, Bug/Electric), Drampa (Normal/Dragon), Bruxfish (Water/Psychic), Cutiefly (Bug/Fairy) en Togedamaru (Electric/Steel). Inderdaad: een hele mondvol!

Shelly en David checken als echte Pokémon fans de trailer. Shelly had gewacht tot dat David op de redactie was om hem te verrassen, maar uiteraard had David al de trailer gezien en was het alleen nog maar een verrassing voor Shelly. Desalniettemin checken ze de trailer en ze zijn excited!

Heb jij al de nieuwe trailer gezien van Pokémon Sun en Pokémon Moon? Wat vind jij van de nieuwe Pokémon? Check snel deze Gamekings Extra over nieuwe Pokémon en vergeet niet om in de comments te vertellen wat je van de nieuwe Pokémon vindt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch