Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over de beste afgeprijsde Steam games

Gamekings Redactie 27/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Steam Summer Sale is in volle gang en dat betekent veel games voor vet weinig money! Altijd al eens bijvoorbeeld Dark Souls 1 en 2 willen spelen, of Super Meat Boy? Nu heb je alle reden, want die games zijn cheap as fuck! Emiel en Steven hebben een aantal games uitgezocht die én vet zijn én rond de tien euro liggen. Wat zij hebben uitgekozen? Je ziet het in deze Gamekings Extra over de beste afgeprijsde Steam games!

Tot en met 4 juli a.s. kun je je portomonee gaan trekken voor vette games met aanzienlijk lagere prijzen. Steven heeft de opdracht gekregen om games op te zoeken die te krijgen zijn voor de prijs onder de 10 euro, terwijl Emiel die opdracht niet heeft gekregen. Echter kon Emiel er niet omheen dat heel veel vette games tóch rond een tientje kosten. Eindresultaat: een aantal vette games die Emiel en Steven jou aanraden om te spelen nu ze nog goedkoop te krijgen zijn in de Steam Summer Sale.

Ben je benieuwd welke cheap-ass toffe games Emiel en Steven jou voorschotelen? Check dan deze Gamekings Extra over de beste afgeprijsde Steam games en laat in de comments jouw favoriete afgeprijsde games achter. Welke games heb jij gekocht in de Summer Sale? We horen het graag!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch