Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Ouwehoeren over No Man’s Sky

Gamekings Redactie 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met een reeks van vier trailers kruipt de release van No Man’s Sky dichterbij. Voorstander Daan en tegenstander Mo hebben een duidelijke mening betreft No Man’s Sky. Verder is het angstig stil op de redactie, dus vinden de heren dit een goed moment om hun mening duidelijk te maken in deze Gamekings Extra: Ouwehoeren over No Man’s Sky!

Gamestudio Hello Games heeft de afgelopen week genoeg redenen gegeven om weer te geloven in No Man’s Sky. De game werd officieël aangekondigd in 2013, maar 3 jaar is de release eindelijk in zicht! 10 Augustus kan je je sociale leven gedag zeggen en losgaan met No Man’s Sky…of niet natuurlijk.

De afgelopen week kwamen er meer trailers te voorschijn en meer informatie. Het merendeel van de redactie volgt het nieuws op de voet en werd behoorlijk enthousiast door al het nieuws wat naar buiten kwam! Zo verscheen er diverse trailers waarin het handelen, vechten, overleven en ontdekken centraal staan! Had jij dit zien aankomen of ben je totaal verrast door de trailers die online zijn verschenen?

Daan kijkt al sinds 2013 uit naar het moment wanneer de game uitkomt en heeft zich alvast voorbereid op 10 augustus! Mo daarintegen is sceptisch en is eigenlijk helemaal niet zo enthousiast. Benieuwd waarom? Check dan deze Gamekings Extra: Ouwehoeren over No Man’s Sky en laat weten aan wiens kant jij staat!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch