Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Mean Streets of Gadgetzan unboxing

Gamekings Redactie 07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe expansion van Hearthstone is voor het weekend speelbaar gemaakt en biedt spelers weer de kans om meer kaarten te verzamelen en hun decks aan te passen. Op de redactie hebben wij een doos ontvangen van deze uitbreiding, die Emiel en Steven maar al te graag willen openen in deze Gamekings Extra: Mean Streets of Gadgetzan unboxing!

The Mean Streets of Gadgetzan heeft natuurlijk ook zijn lore, die over verschillende criminele bendes gaat uit die regio. Je krijgt in Hearthstone drie verschillende quests van alle drie de bendes, waaruit je twee nieuwe card packs krijgt per quest. Er zijn veel nieuwe kaarten beschikbaar, maar de meest opvallende zijn toch wel de kaarten met een battlecry, die de andere kaarten in je hand boosten. Daarnaast heb je ook de jade golems, die +1/+1 krijgen per keer dat je er één summoned. De inhoud van de Hearthstone doos heeft ook het thema van The Mean Streets of Gadgetzan en daar zitten onder andere posters, stickers en collectables in.

Wat er precies in zit, kom je maar op één manier achter en dat is natuurlijk door deze Gamekings Extra te kijken, waar Emiel en Steven maar al te graag de inhoud van deze Hearthstone doos willen weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch