Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Karim is boos!

Gamekings Redactie 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim was vanochtend een opvallende afwezige op de redactie. Hij werd namelijk ongelofelijk in de zeik genomen door NS. Mede door de Nederlandse Shitspoorwegen, en een klein beetje door Karim zelf, kwam onze nieuws-held een aantal uren later dan gepland aan op kantoor. Kijk en geniet van de rant van Karim in deze Gamekings Extra: Karim is boos!

De NS kon de reistijden voor de verandering weer eens niet garanderen en dat zorgde voor behoorlijk wat frustratie bij Karim deze ochtend. Er was vertraging en er werden hem flink wat oren aangenaaid door de NS. Uiteindelijk is hij toch gearriveerd, na een flinke reis door het hele land.

Shelly wou Karim daarom opvrolijken en liet hem een spel spelen dat deze ochtend al voor de nodige frustraties heeft gezorgd op de redactie. Tricky Tower, gemaakt door de Nederlandse studio Weirdbeard Games, is een soort van Tetris 3.0! Het spel is ongelofelijk makkelijk om te leren en vooral erg leuk, maar kan ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Shelly besloot samen met Karim en stagiair Mo het spel te spelen, nadat Karim koud de redactie was opgelopen.

Hoe de speelsessie eindigde en of Karim helemaal gek werd van de game, zie je in deze Gamekings Extra: Karim is boos!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch