Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ over FIFA Ultimate Team Chemistry Glitch

Gamekings Redactie 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomer is begonnen, dus dat zou moeten betekenen dat de zon schijnt. Hoewel het buiten hopelijk snel beter weer wordt, schijnt het zonnetje in ieder geval niet in FIFA 16, waar recent nog een glitch is gevonden in FIFA Ultimate Team (FUT). JJ vertelt er meer over in deze Gamekings Extra: JJ over FIFA Ultimate Team Chemistry Glitch.

FIFA Ultimate team is een game-mode die de laatste jaren immens populair is geworden onder de FIFA-spelers. Spelers kunnen pakjes kaarten verdienen, maar deze kunnen zij ook kopen, waardoor er nogal veel geld het laatje van EA binnenstroomt.

De FUT-community heeft echter ontdekt dat FUT aan handicapping doet, wat betekent dat als jij een team hebt dat bestaat uit hoge ratings, verzwakt wordt en als jij een team hebt met lage ratings deze een buff krijgt. Chemistry is te verbeteren door speler op gunstige posities te zetten of te combineren met buff-kaarten. De FUT-spelers denken nu dus dat dit voor de duurste kaarten dit niet correct werkt, waardoor slechte kaarten veel beter kunnen worden dan hoge kaarten.

Wat vind jij van deze glitch en denk jij dat EA hier iets aan moet doen? Zo ja, hoe? JJ legt het in deze Gamekings Extra: JJ over FIFA Ultimate Team Chemistry Glitch nog even nader uit en uhm…Zomertijd.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch