Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Jelle’s medicijn tegen verkoudheid

Shelly van Seventer 22/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De griep is losgebroken op de redactie en langzaam maar zeker steekt iedereen elkaar aan. Ongeveer iedereen loopt te snotteren en ook Jelle is flink verkouden, maar hij gaat niet bij de pakken neerzitten en heeft een creatieve manier bedacht om van zijn verkoudheid af te komen. Hoe dit afloopt, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Jelle’s medicijn tegen verkoudheid’.

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is Jelle de man achter de voice-overs van Gamekings op MTV. Voor het inspreken van deze voice-overs is het natuurlijk wel belangrijk dat je stem een beetje goed klinkt. Boris heeft vernomen dat Jelle een hele bijzondere manier heeft bedacht om van zijn verkoudheid af te komen en daarom heeft hij er gelijk een cameraman bij geroepen. Jelle had namelijk het geniale idee om zout water op te snuiven, want schijnbaar heeft zijn moeder hem ooit verteld dat dit werkt tegen verkoudheid.

Boris heeft in ieder geval nog nooit gehoord van deze manier om van je verkoudheid af te komen en is dan ook heel benieuwd of het daadwerkelijk werkt. Een kleine waarschuwing: Deze Gamekings Extra bevat behoorlijk wat gesnotter van Jelle.

Gamekings Extra: Jelle's medicijn tegen verkoudheid

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch