Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De launch trailer van Gigantic

Gamekings Redactie 21/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We krijgen de laatste tijd veel vragen over hoe wij denken over cross play. Een week geleden kwam de launch trailer uit van Gigantic, een game die ook cross play ondersteunt tussen PC en Xbox Live. Wil jij Emiel zijn mening over deze game en cross play weten? Check dan deze Gamekings Extra: De launch trailer van Gigantic!

Gigantic is een free-to-play online multiplayer game gemaakt door Motiga en gepubliceerd door Perfect World Entertainment. Het is een online MOBA game waarin je een keiharde PvP third person shooter beleefd. Je speelt in een team samen met een enorme guardian. Het is de bedoeling dat je jouw eigen guardian verdedigd en dat je de guardian van de tegenstander helemaal naar de filistijnen helpt. In de game zijn een aantal objects om te veroveren om je tegenstanders onder druk te zetten en de game uiteindelijk te beslissen. Er zijn in de open Beta zestien heroes beschikbaar die de standaard rollen van Tank, Shooter en Spellcaster vervullen. De art style is vooral een ding dat Emiel grijpt en ook zeker de animaties die de in-game karakters hebben zijn erg tof.

Zoals gezegd is de game nog in open Beta en wordt er volop getest, mocht je nou ook nieuwsgierig zijn, check dan hun website op www.gogigantic.com en download de game voor Xbox One of PC.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch