Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De TV uitzending van gisteren

Gamekings Redactie 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar even voor zitten want deze Extra van vijftien minuten is zeker het kijken waard, want David en Jelle proberen tot drie keer toe uit te leggen wat er gisterenavond precies fout is gegaan, waardoor Gamekings niet op tv was te zien. Wil jij weten wanneer wij weer op tv komen? Check dan deze Gamekings Extra: De TV uitzending van gisteren!

De diehard fan die elke maandagavond om half tien voor de buis gekluisterd zit, voor een nieuwe Gamekings aflevering, had het al snel door. We waren niet op tv en dat kwam door een fout bij Spike TV. De paniek sloeg als een bom in. Er werd getweet, gewhatsappt en gebeld, want wat is er met onze slot gebeurd? Door deze fout is de aflevering verplaatst naar aankomende zaterdag 21:05. Na die aflevering is de nieuwe aflevering te zien, die normaal pas op maandag te zien zou zijn. via deze link kun je alle informatie nog even duidelijk nalezen. Maar voor de premium bazen onder ons, jullie hebben geluk, want de aflevering is uiteraard wel op de website verschenen.

Wil je zien welke Extra de meest chaotische opnames opleverde? Check dan deze Gamekings Extra: De TV uitzending van gisteren!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch