Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: De livestream en Firstlook

Gamekings Redactie 30/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en JJ hebben op het laatste moment toch nog Karim naar de studio kunnen halen voor deze extra. Zij zullen jou nog even vertellen waarom jij een kaartje voor Firstlook festival moet halen en welke vette games er worden gespeeld tijdens de livestream. Wil jij weten wat er tijdens de livestream gespeeld gaat worden? Check dan snel deze Gamekings Extra: De livestream en Firstlook.

Deze livestream wordt speciaal, want de heren gaan voorpret maken voor Firstlook Festival. De heren zullen het vooral hebben over de 15 jaar Gamekings Party die wordt gehouden op vrijdagavond 7 oktober. Elke week kijken er ongeveer een kleine duizend mensen naar onze stream en jullie willen natuurlijk naar ons feestje komen! Tijdens de livestream kunnen we zien hoeveel kaarten er worden gekocht. Bij een X aantal kaarten zullen de heren iets speciaals doen. Tune in om 4 uur op ons Twitch kanaal om te zien wat de heren voor gekke ideeën hebben.

Eerst zullen de heren de game RunGunJumpGun spelen en daarna zal er ook tijd zijn om de laatste Destiny DLC te spelen! RunGunJumpGun is een indie titel die de heren op Gamescom al hadden gespeeld. In deze arcade game is het de bedoeling dat je jezelf door een level schiet en allerlei vliegende en bewegende voorwerpen ontwijkt. Tijdens de Gamescom heeft David hier flink op lopen vloeken en tieren, dus het belooft een heftige livestream met hoog oplopende emoties te worden!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch