Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David maakt zijn Pokédex compleet

Gamekings Redactie 06/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dagen lang heeft hij gespeeld. Onze David heeft inmiddels al zo’n 110 uur in Pokémon Sun gestopt en is eindelijk bij het eindpunt belandt. Één klein dingetje houdt hem nog tegen en dat is dat hij zijn laatste Pokémon moet ruilen om zijn Pokédex tot compleet te verklaren. Maar hoe hij dat doet? Dat zie je in deze Gamekings Extra: David maakt zijn Pokédex compleet!

Pokémon hier, Pokémon daar, het ging de hele redactie over. Na eindelijk alle Pokémon te hebben gevangen, is David aan het eind gekomen van zijn Poké-avontuur! En natuurlijk moet hij daar nog een klein dingetje voor doen. Het is over het algemeen bekend dat sommige Pokémon niet kunnen evolueren, tenzij deze geruild worden. Daarom was er iemand op de redactie die zijn Nintendo 3DS tijdelijk heeft afgestaan om David’s droom uit te laten komen. En dat gaat hij dan ook uitgebreid doen! Maar welke Pokémon is het en wat maakt nu het geluk van een complete Pokédex? En krijg je meer dan een schouderklopje van de professor, als je 100% op je Pokédex hebt staan?

Ben jij benieuwd of David zijn Pokémon heeft weten te ruilen? En of hij zijn Pokédex heeft kunnen vullen met 100%? Check dan gewoon snel deze Gamekings Extra: David maakt zijn Pokédex compleet! En drop jouw reactie in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch