Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David heeft de nieuwe Assassin’s Creed film gezien

Gamekings Redactie 20/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gebeurde iets spannends op de redactie! David kwam namelijk net terug van de persvoorstelling van de nieuwe Assassin’s Creed film! Maar omdat David niet teveel wil spoilen over deze film, raakt hij met Jelle ook in gesprek over een heleboel andere dingen. En dat zie je in deze Gamekings Extra: David heeft de nieuwe Assassin’s Creed film gezien!

David is net terug van de persvoorstelling van de nieuwe Assassin’s Creed film en hij is stiekem toch wel enthousiast, want de nieuwe Assassin’s Creed film gaat over Callum Lynch, die wordt gered van executie. Hij wordt daarom geforceerd om een deel uit te maken van het Animus Project, wat betekent dat hij de herinneringen herbeleefd van zijn voorouder Aguilar de Nerha, een assassin in de tijd van de Spaanse inquisitie. Maar wat deze film nu spannend maakt, dat kan David zeker vertellen! De film verschijnt overigens voor iedereen 5 januari in de bioscoop.

Ben jij benieuwd wat David te vertellen heeft over deze film? Of wil je gewoon weten waar David en Jelle het over gehad hebben? Stop met lezen en check deze Gamekings Extra: David heeft de nieuwe Assassin’s Creed film gezien! En vergeet niet om een reactie achter te laten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch