Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David en Emiel hebben een diep gesprek over Yoshi

Gamekings Redactie 12/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Meestal ontstaan de beste gesprekken op de redactie wanneer de camera uit staat. Achteraf wordt er dan vaak gezegd: “dit was leuk voor een Extra”. Mosterd na de maaltijd zou je kunnen zeggen. Deze maandag was het in ieder geval weer zo ver, echter hebben we dit keer maar tijdig besloten een camera aan te gooien, zodat we jullie toch een snippet kunnen geven, van de meest belachelijke, maar toch o zo vermakelijke gesprekken op de redactie. Check Gamekings Extra: David en Emiel hebben een diep gesprek over Yoshi.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, hebben we hier bij Gamekings overal props, collectibles en andere shit liggen, die ook af en toe in afleveringen of web items terug te zien zijn. Zo hebben we sinds kort een Yoshi hoofd, inclusief schild. Als jullie de tv afleveringen in de gaten blijven houden, komen jullie er vanzelf achter waarom. Hoe dan ook, David had een momentje van verveling en besloot er wat leuks mee te doen. Dat dit zou leiden tot intense, diepe, filosofische gesprekken over Yoshi, Nintendo en Dino’s, had niemand ooit kunnen voorspellen, maar het levert in ieder geval wel een leuke Extra op.

Al je Yoshi en Nintendo-vragen worden hier beantwoord, dus check gauw deze Gamekings Extra: David en Emiel hebben een diep gesprek over Yoshi!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch