Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: David checkt Agony

Gamekings Redactie 23/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Madmind Studio is een nieuwe ontwikkelstudio die begin dit jaar in Polen is opgericht. Zij zijn begonnen met het maken van een game, genaamd Agony! Van deze game is nog niet veel bekend, behalve een trailer en wat gameplay beelden. David had deze game nog niet op zijn radar, ondanks dat de game zich in de hel afspeelt en dit helemaal in David zijn straatje ligt. Daarom checkt David Agony in deze Gamekings Extra!

Hoewel Madmind Studio een nieuwe en kleine studio is, werken er veel ervaren developers die onder andere hebben gewerkt aan The Witcher 3: Wild Hunt en The Division. Het zijn dus niet de minste gasten die aan deze game werken!

Agony is een first-person survival horrorgame waarin je een personage speelt die de vaardigheden heeft om andere personages met zijn gedachten te controleren. Wie je precies bent en waarom je in de hel bent beland, is nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het er fu-cking spooky uit ziet.

Benieuwd of David onder de indruk is van deze survival-horror game in de hel? Check dan snel deze Gamekings Extra waar David de gameplay beelden van Agony checkt. Agony moet in 2017 verschijnen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch