Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris en Shelly over Amiibo’s en Super Smash Bros.

Gamekings Redactie 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen nacht was er een nieuwe Nintendo Direct. Daarin zijn flink wat dingen bekend gemaakt over Amiibo’s en Super Smash Bros. voor de Wii U. Voor Super Smash Bros. was er zelfs een 50-Fact Extravaganza livestream. Boris en Shelly lichten hier een paar feitjes van uit en hebben het over de “awkwardness” die een Nintendo Direct-presentatie vaak heeft.

Nintendo ziet waarschijnlijk hoe succesvol de poppetjes van Skylanders zijn. Daarom komen zij met wat nieuws: Amiibo’s! Deze poppetjes waren eerder al aangekondigd, maar vannacht liet Nintendo zien hoe dit in zijn werk gaat. Straks kan jij een complete collectie hebben van onder meer Mario, Link en Samus Amiibo’s. Deze zet je vervolgens op jouw Wii U GamePad controller, om vervolgens in Super Smash Bros. te bevestigen dat je met dit personage de strijd aan wil gaan.

Naast de Amiibo’s is er ook een Stage Builder voor de game bevestigd door de ontwikkelaar. Je kan straks eindelijk jouw eigen omgevingen gaan creëren, voordat je met Kirby en co gaat kontschoppen. Check nu een nieuwe ‘Gamekings Extra: Boris en Shelly over Amiibo’s en Super Smash Bros.!’

Gamekings Extra: Boris en Shelly over Amiibo's en Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch