Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris checkt de pilot van Gamekings

Gamekings Redactie 29/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat deze periode toch al vol nostalgie momentjes zit en we binnenkort natuurlijk ons 15 jarig bestaan vieren, besloten we de Extra van vandaag in hetzelfde thema te houden. Via één van de stagiaires hoorden we dat een stuk van de pilot van Gamekings op Youtube stond. Bekijk snel deze Gamekings Extra: Boris checkt de pilot van Gamekings.

Jelle had de pilot ook nog nooit gezien, dus die kwam net op tijd binnen om Boris te vergezellen en samen te genieten van dit stukje nostalgie. Hoe het allemaal begon voor onze tv-helden zie je hier!

Daarnaast pakken we elke kans om jullie op de hoogte te brengen van Firstlook Festival en de feesten die plaats zullen vinden, waar jullie gewoon bij kunnen zijn! Premium leden kunnen gewoon gratis naar één van deze feesten. Hier kun je podiumshows zien, oude fragmenten herleven en bjina alle Gamekings ontmoeten.

Voor wie dus nog niet op de hoogte was, als je Gamekings Premium-lid bent, heb je een vouchercode in je mailbox gekregen, waarmee je een kaartje voor de Gamekings party OF voor de New York Comic-Con avond kunt redeemen! Zorg echter dat je snel bent, want vol=vol!

Kaarten voor de Gamekings Party en Firstlook Festival haal je op www.firstlookfestival.nl!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch