Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Battlefield 4 Second Assault

Gamekings Redactie 28/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft Battlefield 4: Second Assault gespeeld en hij moet even kwijt wat hij ervan vindt. De DLC is al iets langer uit op de Xbox platformen, maar hij is nu ook uit op de PlayStation 4, waar Boris hem op gespeeld heeft. Wil je weten wat hij ervan vond? Kijk dan nu naar deze Gamekings Extra: Battlefield 4 Second Assault!

Er zijn vier maps uit Battlefield 3 gekozen door spelers om een facelift te krijgen voor deze DLC. Voor de facelift hebben ze vooral de graphics opgepoetst, maar Boris is niet overtuigd van de noodzaak hiervan. De maps zijn Caspian Border, Gulf of Oman, Operation Firestorm en Operation Metro, en samen met een handjevol nieuwe wapens en voertuigen vormen ze Second Assault. Is dit voldoende om je hardverdiende geld aan uit te geven?

Hij is nu nog alleen beschikbaar voor premium leden en de vraag is natuurlijk: zijn er voldoende premium leden om de servers een beetje te vullen? Aangezien deze DLC volledig multiplayer is, heb je er natuurlijk niets aan om in je eentje door zo’n map te rennen. Daarnaast zijn niet alle maps even goed en is de gedwongen roulatie van de maps een doorn in het oog voor Boris. Aan de andere kant zijn er natuurlijk genoeg redenen op te noemen vóór dit systeem, dus komt het misschien wel neer op persoonlijke voorkeur. Ben je het met Boris eens en wil jij kiezen welke map je de hele dag speelt, of vind je het juist prettig om veel variatie voorgeschoteld te krijgen?

Ben je een Battlefield 4 speler en wil je weten of deze DLC wat voor jou is? Of wil je eindelijk mee gaan spelen nu jouw favoriete Battlefield 3 map beschikbaar is? Kijk dan nu naar Boris in deze Gamekings Extra: Battlefield 4 Second Assault!
Gamekings Extra: Battlefield 4 Second Assault

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch