Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Batman Arkham VR in de livestream

Gamekings Redactie 21/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijdagmiddag 16:00 uur, dan weten we allemaal wel weer hoe laat het is, namelijk tijd voor de livestream!
Shelly neemt even een paar minuutjes de tijd om, zoals gewoonlijk, jullie te vertellen welke games er straks gespeeld gaan worden. Je ziet het in deze Gamekings Extra: Batman Arkham VR in de livestream.

“Huh, maar gisteren deden jullie toch ook al een livestream?” Dat klopt! Gisteren hadden we een bijzondere livestream omdat Rockstar en Nintendo hun volgende pareltjes gingen aankondigen en dat leek ons de perfecte gelegenheid om flink uit te pakken qua coverage. We kregen een Red Dead Redemption 2 trailer en een reveal trailer van de Nintendo Switch. Maar dat betekent niet dat we vandaag geen livestream gaan doen. We gaan namelijk gewoon weer lekker games spelen op de vrijdagmiddag.

We hebben de Playstation VR al behandeld op de website, maar vandaag kunnen jullie live zien hoe Shelly, Jelle en Skate in de huid van de beruchte Dark Knight gaan kruipen. Hoe ze de straten van Gotham City verkennen, Batman Boomerangs heen en weer gooien en de Joker proberen te vangen, belooft wat te worden! Hopelijk weten ze de studio wel intact te houden.
Check in ieder geval de livestream straks om 16:00 uur!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch