Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris over de Foundation Update van No Man’s Sky

Gamekings Redactie 30/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

No Man’s Sky heeft veel kritiek gekregen, want er waren veel dingen beloofd die uiteindelijk niet zijn waargemaakt. Hello Games heeft een grote klap gehad, maar ze hebben geluisterd naar de community en zodoende komen ze nu met een grote Foundation Update. Wil jij weten wat Boris van deze update vindt? Check dan deze Gamekings Extra: Boris over de Foundation Update van No Man’s Sky!

Deze grote update zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, want Hello Games wil natuurlijk wat vertrouwen terugwinnen. Naast de normal game mode kun je nu ook de game spelen in creative mode en survival mode. Ook is het nu eindelijk mogelijk om je eigen base te kunnen bouwen, waar je ook je flora kunt onderhouden. Wil jij alle informatie rondom deze update nog eens rustig nalezen? Dat kan met deze link.

Als er nieuws is over No Man’s Sky dan moeten we op de redactie meteen even poolshoogte nemen bij Boris. Hij heeft namelijk het traject van No Man’s Sky door de jaren heen op de voet gevolgd en speciaal voor deze Gamekings Extra geeft hij zijn mening over deze grote Foundation Update.

Boris is benieuwd naar jullie mening over deze update. Ben jij blij met deze update van No Man’s Sky of heb je de hoop van deze game al een tijdje geleden opgegeven? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch