Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Win kaarten voor de launch party van Titanfall 2

Gamekings Redactie 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vrijdagavond is het zover, want dan start het launch event van Titanfall 2 en wij mogen 2 kaartjes weggeven. Het event is van 20:00 tot 23:00 en vindt plaats in Amsterdam. Tijdens dit evenement kun je lekker gamen, gratis drankjes drinken en een dansje wagen tijdens het feest. Wil jij bij dit vette evenement aanwezig zijn? Leg dan je telefoon aan de kant, luister even niet naar je moeder en check ‘Gamekings Extra: Win kaarten voor de launch party van Titanfall 2!’

Hoe kan het ook anders. Als er een nieuwe game op de redactie te spelen is, dan wil Jelle daar natuurlijk alles van weten. De dag voor de officiële lancering van Titanfall 2 zit Jelle al flink voor de TV gekluisterd. David wil weten hoe het zit met de kennis van Jelle over Titanfall, dus komt hij erbij zitten om hem eens aan de tand te voelen. Hij komt er al snel achter dat Jelle zijn frustraties niet kan binnenhouden. Waar dat precies aan ligt, zie je in deze Gamekings Extra.

Wij zijn in ieder geval aanwezig op het launch event van Titanfall 2 morgenavond. Wil jij die avond samen met ons meemaken? Stuur dan een mail naar redactie@gamekings.nl waarin je uitlegt waarom jij naar dit evenement wilt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch