Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Boris verklapt een geheim

Gamekings Redactie 28/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Gamekings Extra doen Shelly en Boris nog een laatste oproep om van jullie een felicitatie te krijgen. Wij weten dat het ongepast is om dat te vragen, maar hoe vet zou het zijn als wij jouw video gebruiken in onze show? Wil jij weten wat jij hiervoor moet doen? Check dan snel even bovenstaande Gamekings Extra: Boris verklapt een geheim!

Gamekings bestaat 15 jaar, dus reden genoeg voor een feestje. Op vrijdagavond 7 oktober om 19:00 barst het feest los in de Jaarbeurs in Utrecht. In een vorige video hebben we jullie gevraagd of jullie een video felicitatie willen opsturen. In deze extra wou Boris nog even melden dat de kwaliteit van de video er niet toe doet. Het maakt niet uit of het lelijk is of mooi. Je kunt je video plaatsen op youtube en facebook of je kunt je video link sturen naar Redactie@gamekings.nl

Ben je net lekker een Gamekings Extra aan het opnemen, gaat de telefoon. Boris heeft schijt en neemt hem op om Jelle zijn brandende vraag te beantwoorden. En jullie kunnen natuurlijk lekker meegenieten, want hij wordt op speaker gezet. Wat voor geheime informatie Boris aan jullie wil verklappen, zie je in deze Extra!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch