Menu Premium

Gamekings en Tweakers zijn mediapartners van Firstlook 2014

Gamekings Redactie 01/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijd gaat hard en terwijl we nog goed kunnen herinneren wat een episch succes Firstlook 2013 was, is het al bijna tijd voor de nieuwste editie: Firstlook 2014! Voor je het weet is het zover en kun je als eerste aan de slag met de tofste games van het najaar. Net als altijd zullen de meest gewilde titels onder handen te nemen zijn in de Jaarbeurs te Utrecht, en Firstlook 2014 heeft de grootste media coverage ooit. Gamekings en Tweakers zijn mediapartners van Firstlook 2014, wat ervoor zorgt dat jij helemaal niéts hoeft te missen van alles dat er op zaterdag 11 en zondag 12 oktober in Utrecht gebeurt!

Firstlook 2013 was niets minder dan super wreed, mede doordat de officiële FirstlookTV livestream te volgen was op Gamekings en Tweakers. Samen zorgden we ervoor dat je zelfs vanuit je luie stoel precies op de hoogte was van alle laatste in en outs wat de beursvloer van Firstlook betreft. Dit jaar gebeurt dat natuurlijk ook en gezien het grote succes dat de samenwerking was met Tweakers tijdens de epische dagen van Firstlook 2013, maakt Blammo Events bekend dat Tweakers ook dit jaar van de partij is.

Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober wordt de Jaarbeurs te Utrecht op z’n kop gezet en check jij voor het allereerst met eigen ogen en handen de nieuwste games die exclusief tijdens Firstlook 2014 te spelen zijn en nog niet in de winkels liggen. Houd de officiële website van Firstlook 2014 én Gamekings.tv goed in de gaten, want voor het zover is, weet jij precies met welke games jij aan de slag kunt gaan. De aankomende tijd zal er steeds meer bekendgemaakt worden. Er zijn nog steeds kaarten te verkrijgen, maar wees er snel bij! Het zal namelijk niet heel lang duren voordat de allerlaatste tickets van Firstlook 2014 weg zijn. We hebben er zin in, dus tot 11 en 12 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht!

Gamekings en Tweakers zijn mediapartners van Firstlook 2014

Gamekings en Tweakers zijn mediapartners van Firstlook 2014

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch