Menu Premium

Gamekings Club CoD Livestream

Gamekings Redactie 17/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! We waren er gisteren helemaal klaar voor, jij ook? De strijd der Titanen vond namelijk gisteren plaats. Gamekings nam het tegen jou op in de nieuwe Call of Duty: Black Ops 2 Uprising DLC. Check de Gamekings Club CoD livestream en zie hoe hard we kontschopten, of ongenadig faalden.

Heb jij ooit een neushoorn in de ballen getrapt tijdens de zombie Apocalyps, terwijl je een killstreak botvierde op je tegenstanders? Ja? Dan heb je net genoeg skills en maakte je misschien een beetje kans tegen het Club CoD Gamekings team. Ons team bestond namelijk uit de top 300 HQ-speler Skate en meesterfragger Martin. Maar dat waren niet de enige teamleden, ook de Fariko Allstars en MC Issy waren er bij. We waren dus het te beaten team bij de VIP LAN Club CoD.

Iedereen kon een poging doen om ons te onttronen. Als je een invite gestuurd had naar de gamertag ClubCoD2, dan maakte je kans om er tussenuit gepikt te worden en het tegen team Gamekings op te nemen. Het was ook belangrijk dat je een Xbox 360 had en dat je de nieuwe Uprising DLC al had binnengehaald.

Heb je het gisteren allemaal gemist? Ga dan lekker onderuit zitten en kijk deze Gamekings Club CoD livestream van gisteren terug. Het was me een heftig uurtje Call of Duty: Black Ops 2. Team Gamekings zat klaar om het vuur je aan de schenen te leggen, maar lukte dat ook? Of gingen ze keihard onderuit? De stream begint vanaf 6:37!

Gamekings Club CoD Livestream

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch