Menu Premium
Loading...

Ga vanaf 25 augustus op reis in Master of Orion

Ridho Hidayat 11/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over twee weken is het zover, dan wordt de reboot van de sci-fi strategy game Master of Orion gelanceerd. De game was al te verkrijgen in Early Access, maar krijgt binnenkort een volwaardige release. Maak je ruimteschepen maar gereed en ga vanaf 25 augustus op reis in Master of Orion!

De originele game dateert uit 1993 en draaide om de zogenoemde 4X-strategie: eXplore, eXpand, eXterminate en eXploit. De aankomende reboot pakt de beste elementen uit die titel en stopt ze in een modern jasje. Zo zijn de tien klassieke rassen uit de originele serie ook nu speelbaar en deze keer zijn ze ingesproken door een aantal helden uit de sci-fi wereld, zoals Mark Hamill (Star Wars), Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation) en Alan Tudyk (Firefly).

Master of Orion biedt real-time tactische gevechten, waarbij je verschillende resources moet beheren om je vloot te vergroten. Hiermee zul je de ruimte ingaan om je koloniën uit te breiden en de sterren te veroveren. Je campagne zet zich voort door het universum, met als doel: planeet Orion.

Je kunt vanaf 25 augustus op reis in Master of Orion. Als extra krijgt iedereen die Master of Orion koopt een gratis exemplaar van Total Annihilation, de RTS-klassieker uit 1997. Kijk jij uit naar de terugkeer van deze sci-fi strategy game? Ga jij de oneindige ruimte verkennen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch