Menu Premium
Loading...

Frozenbyte kondigt Trine 3: The Artifacts of Power aan

Gamekings Redactie 02/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met zeven miljoen verkochte exemplaren is het niet zo gek dat de Finse ontwikkelaar Frozenbyte een nieuw deel van de Trine-serie uit gaat brengen, genaamd Trine 3: The Artifacts of Power. In deze aankondigingstrailer krijgen we alvast een voorproefje van het derde deel in de sprookjesachtige en kleurrijke gameserie.

Net zoals de voorgaande delen lijkt ook dit deel van de Trine-serie een grafisch hoogstandje te worden waarin je met de drie personages Amadeus, Pontius en Zoya alleen of in co-op puzzels oplost en vijanden verslaat in een sprookjesachtig avontuur. Toch lijkt de trailer ook iets te laten zien dat in deze nieuwe Trine anders is dan in deel 1 en 2, namelijk het cameraperspectief. Waar een 2D-perspectief in de voorgaande delen vaste prik was, lijkt Trine 3 een veel meer dynamisch cameraperspectief te hanteren.

Trine 3: The Artifacts of Power komt volgens Frozenbyte nog dit jaar uit, in eerste instantie voor de PC. Of de game ook voor de consoles uitkomt, is nog niet bekend. Ben jij betoverd door deze trailer of lijkt Trine 3 jou helemaal niks?

Bron: Eurogamer

Frozenbyte kondigt Trine 3: The Artifacts of Power aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch