Menu Premium

Frontier Developments komt met een Winter Update voor Planet Coaster

Ridho Hidayat 15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna winter en ook de feestdagen staan voor de deur. Ontwikkelaar Frontier Developments springt hier mooi op in en komt daarom met een Winter Update voor Planet Coaster!

De update zal later vandaag worden uitgebracht en zorgt ervoor dat jij je pretpark in de kerstsferen kan brengen. Om te beginnen kun je bijvoorbeeld een sleerit bouwen in je park. Verder worden er drie nieuwe scenario’s toegevoegd: Festive Funland, Cavenerous Coasters en Back from the Brink. Ook qua setting kun je je park van een winters tintje voorzien door middel van de nieuwe Arctic-locatie. Dat is nog lang niet alles, want er komen met de update nieuwe winkels, attracties en decorstukken bij in de game.

Verder zorgt de update voor verschillende management verbeteringen. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe macro management features en is er een ‘All Staff’ optie, waarmee je direct voor je complete personeel aanpassingen kunt doen.

De gratis Winter Update voor Planet Coaster zal later vandaag uitkomen en voegt heel wat nieuwe content toe aan de game. Ga jij jouw pretpark aanpassen voor de kerstdagen? Laat het weten in de comments!

Loading...
 • Leon Sliepen

  hele leuke game word hier ook nog een review van gegeven

  • Pacino5381

   Had ik ook nog steeds op gehoopt ja, heb me hier goed mee vermaakt en ga hem nog een keer checken deze week als ik tijd heb.

  • Bryan Philip

   ik hoop dat dit de nieuwe dying light wordt, dat mensen blijven vragen om de review en dat hij na veel gezeik eindelijk komt XD

  • Bravado

   Deponia werd gereviewd. Lijkt me dan ook dat zo’n top indiegame als deze gedaan word.

 • ViesVuilEnVet

  Volgend jaar als ik een dikke pc heb kom ik je halen Planet Coaster, en dan eet ik je op! Rawwwrrr

 • Opgeduveld

  Wanneer maken jullie eens een item over planetcoaster!! 🙂

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord