Menu Premium

Freedom Wars verschijnt op 29 oktober in Europa

Karen Koch 19/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

PS Vita-eigenaren met een voorliefde voor Japanse RPG’s, wees blij: Freedom Wars was al een tijdje geleden op de radar van de Europese consument verschenen, maar nu heeft de game van Japanse maak ook eindelijk een releasedatum in het Westen. Freedom Wars verschijnt op 29 oktober in Europa in digitale versie. Mocht je per se een fysieke kopie van de game willen hebben, dan moet je een paar dagen langer wachten. Vanaf 31 oktober is deze namelijk beschikbaar.

In Japan zijn gamers al een tijdje bezig met Freedom Wars, sinds juni van dit jaar om precies te zijn. Een enorme wachttijd hebben Europese gamers dus niet opgelopen. Toch was er eerst nog wat twijfel of de game wel hierheen zou komen, en zo ja, in welke vorm. Nu blijkt dat we gewoon het hele pakket krijgen. Ook zullen er pre-order bonussen bij de game zitten als je Freedom Wars via de PlayStation Network koopt. Deze zijn hetzelfde als de Japanse bonussen toen de game daar uitkwam. Een limited edition costume, twee krachtige starter weapons, in-game stickers en een medical supply set.

Freedom Wars heeft in Europa dus eigenlijk twee releasedata. 29 oktober is de dag om naar af te tellen als je een digitaal kopietje van de game geen probleem vindt. Als je liever een fysiek hoesje hebt, welke je bijvoobeeld mooi in je kast neer kunt zetten, moet je twee dagen later naar de winkel gaan. Vanaf 31 oktober ligt Freedom Wars namelijk in de niet-digitale schappen.

Freedom Wars verschijnt op 29 oktober in Europa

Freedom Wars verschijnt op 29 oktober in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch